در راستای ارتقاء سطح علمی همکاران شرکت و به منظور همسو نمودن سرویسهایمبتنی بر فناوری اطلاعاتبا نیازهای کسب و کار که نهایتاً موجب بهبود روشهای ارائه خدمات به مشتریان و همکاران خواهد شد، دوره آموزشی ITIL v3 در شرکت آغاز گردید. 

 

Information Technology Infrastructure Library (ITIL)  کتابخانه ای از بهترین الگوها و بهروش ها برای مدیریت خدمات فناوری اطلاعات است. ITIL نگاهی نوین به فرایندهای استراتژی، طراحی، ارائه، پشتیبانی و بهبود در حوزه خدمات فناوری اطلاعات دارد که امروزه بسیار مورد توجه سازمان ها و بنگاه هـــای پیشرو اقتصادی در سطح جهان قرار گرفته است. ITIL به سازمانها این امکان را می دهد که بهترین راهکارهای شناخته شده در حوزه مدیریت خدمات فناوری اطلاعات را در سازمــان خود به کار گیرند و کلیه فعالیت های خود را با نیازمندی هــــای کسب و کار همسو نموده و خدمات فناوری اطلاعات خود را با بالاترین کارآیی و اثربخشی ارائه نمایند.

در حال حاضر نسخه سوم ویرایش شده در سال 2011 این چارچوب مدیریتی در دسترس می­باشد و به عقیده تمامی متخصصین و مدیران فناوری اطلاعات، بهترین مجموعه بهروشها برای مدیریت خدمات فناوری اطلاعات است. این چارچوب تقریباً در تمامی حوزه های مدیریت فناوری اطلاعات به صورت کلی و جزئی قابل پیاده سازی و استفاده است و تجربه ثابت نموده به کار بستن آن موجب بهبود عملکرد و اثربخشی کسب و کار فناوری اطلاعات خواهد شد. این ارتقای اثر بخشی با تکیه بر چهار عنصرسازنده خدمات فناوری اطلاعات یعنی نیروی انسانی، فرآیندها، محصولات یا خدماتو شرکاء و ذینفعان تجاری  بدست خواهد آمد.

مدیران فناوری اطلاعات با تمرکز بر هر چهار عنصر نام برده شده در قالب چند فرآیند سعی در بهبود کیفیت ارائه خدمات به مشتری در قبال هزینه کم و بالاترین بازگشت سرمایه دارند به نحوی که بیشترین ارزش برای مشتری خلق شده و با کمترین ریسک به وی ارائه گردد.

2

چارچوب ITIL چارچوبی فرآیندگراست و در دل فرآیندهای اصلی خود، زیر فرآیندهایی نیز تعریف نموده که برای هریک اصول و راهنماییهایی ارائه می نماید؛ سازمانها در صورت رعایت این نکات ثمره آن را در نحوه سرویس دهی و رضایت مشتری خواهند دید و منافع بسیار زیادی بدست خواهند آورد. از جمله این منافع می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. بر طرف نمودن نیازها و خواسته های مشتری از طریق ارائه سرویس دارای ارزش به او
  2. همسوسازی و یکپارچه سازی استراتژی های سرویس با استراتژی کسب و کار و نیازهای مشتری
  3. قابل اندازه گیری نمودن، نظارت بر عملکرد و ایجاد بهبود در سرویس ها و عملکرد ارائه کننده سرویس
  4. مدیریت نمودن سرمایه ها و بودجه فناوری اطلاعات
  5. مدیریت ریسک
  6. مدیریت دانش و فناوری
  7. مدیریت قابلیت ها و منابع برای ارائه سرویسهای اثربخش و کارا
  8. ارتقا فرهنگ سازمانی در راستای دستیابی به موفقیتهای فردی و گروهی مورد انتظار
  9. ارتقاء میزان مشارکت مشتریان و بهبود ارتباط با آنها
  10. قابل کنترل نمودن سرویس ها و دستاوردهای دیگر از طریق مدیریت ارزشهای فردی و سازمانی
  11. بهینه سازی و کاهش هزینه ها با حفظ و یا ارتقای کیفیت

تدریس این دوره را آقای مهندس سید علی مرعشی مدیر واحد مراکز داده و تجهیزات اکتیو شرکت بعهده دارند.

بررسی گارانتی محصول