چکیده :
امروزه هر سازمانی برای اجرای فرآیندهای روزمره، به دفعات نیازمند ذخیره‌سازی و بازیابی اطلاعات خود می باشد. در حالی که حجم اطلاعات سازمان‌ها بطور تصاعدی در حال رشد است، بودجه فناوری اطلاعات، تعداد کارکنان و روش های سنتی ذخیره‌سازی اطلاعات نمی‌توانند پاسخگوی نیازهای روزافزون این حوزه باشند. حفظ اطلاعات يكي از مهمترين اركان بقاي هر سازمان مي‌باشد. در صنعت انفورماتيك همواره تهديداتي از قبيل زلزله، آتش سوزي، سيل، طوفان، جنگ، ويروسهاي رايانه اي، اشكالات سخت افزاري و نرم افزاري، خطاي نيروي انساني و... موجوديت اطلاعات را به مخاطره مي اندازد. یکی از راه حل اصولی برای برطرف کردن یا کاهش مخاطراتی اینچنین، به کارگیری روش های نوین ذخیره سازی است که در آن با صرف هزینه کمتر اعم از تحهیزات، کارکنان و نیز هزینه های سربار، حجم اطلاعات بیشتری ذخیره و مدیریت می گردد.

در این مقاله سعی گردیده است تا یک بروز رسانی مختصر در خصوص آخرین تغییرات در استانداردهای بین المللی مرتبط با سیستم های کابل کشی، انجام پذیرد.
همانطور که می دانید چند سالی است که 10GBASE-T برای ارتباطات کابلی و انتقال اطلاعات با سرعت 10Gb/s توسط استانداردهای آمریکایی، اروپایی و بین المللی ارائه شده است.
همچنین اخیرا برای ارتباطات Wi-Fi و نیاز به پهنای باند بالاتر از 1Gb/s ، استاندارد جدید IEEE802.11ac ارائه شده است.
دراین راستا کابل Category6A به عنوان حداقل برای اکسس پوینت ها پیشنهاد می گردد.
برای مراکز داده نیز زیرساخت شبکه براساس 10Gb/s از راه حل های با سرعت پایین تر پیشی گرفته است.

آشنايي با استانداردIEEE 802.11ac

در مطالب پيش رو چكيده اي از اطلاعات شخصي ، مقالات و دانش نامه هاي موجود در اينترنت را خلاصه وار با هم مرور خواهيم كرد .

فناوری IP  چیست؟

فناوری IP پروتکلی ارتباطاتی است که در انتقال پکت های دیتای دیجیتال در سطح یک شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد. دوربین های IP یا تحت شبکه (IP Camera)  نخستین بار در دههٔ 90 به بازار معرفی شدند.

بررسی گارانتی محصول